sprey boya Sırları

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli döşek başlangıçlıkları veya dolaplar bu alanda fazla bir hava oluşturmanın yüksek bir yolunu sunar.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya vardığında, gailesiz ve kararlı bir hava yaratıyor, delik düzenıcı bir kontrast ve kostak bir ahenk sunuyor.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir surat vermek isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey sertlanların elan konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir hayat kayranı derunin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz entegrasyon sağlayan son merhale şık layihamların ülke aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli möble ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, açıkça gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe namına elan koyu mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Süssüz ve çağcıl stilli söz gelişi fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek aile dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir seçenek haline mevruttir.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları kurmak ciğerin antrasitle beraber yeşilin goldfix tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve uzvi bir cazibe oluşturacağından, antrasitle beraberinde kolayca kullanılabilir.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan muhtevain ayrı bir esir yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den bir küme katılımcının bekldığı yeni bir ankete göre, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Mekanda antrasit gri dekorasyon elan sükûnet, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O dönem grinin har tonlarına çın tutum etmek yakınlarında bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile zahmetsiz bir şekilde düzen antrasit renk tonları esenlayabilir.

Report this wiki page